L’Ajuntament de Salou obre convocatòria per a ajudes escolars

La quantitat total màxima de les subvencions pressupostades per aquesta convocatòria és de 8.027,99 euros

Per . Actualitzat el

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha obert quatre convocatòries per tal que les famílies es puguin acollir a subvencions totes elles relacionades amb la matèria escolar: llibres, transport escolar, estudis universitaris i beques per a les llars d’infants.

L’objectiu d’aquestes ajudes és disminuir les quotes que paguen les famílies i donar-los suport, especialment a aquelles que tenen més dificultats econòmiques per fer front a les despeses derivades de l’escolarització dels seus fills.  La quantitat total màxima de les subvencions pressupostades  per aquesta convocatòria puja a 8.027,99 euros. La regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha explicat que «tot i que els recursos que disposem són limitats entenem que hem d’estar al costat de les famílies que més suport necessiten i per aquest motiu intentem donar la màxima cobertura en aquest tipus de subvencions i per això obrim diverses línies d’ajudes”.

Com i on presentar-ho?

Les sol·licituds i la documentació es poden presentar fins al 8 d’agost a l’oficina de l’OAC o bé a la seu electrònica de l’Ajuntament de Salou.
El termini de resolució i notificació de les mateixes serà de sis mesos des de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial corresponent.