«Hem de treballar per potenciar el que ens fa únics»

Pere Segura, president del Patronat de Turisme de Vila-seca

Per . Actualitzat el

Vila-seca ja està immersa en la festa major amb motiu de la festivitat de Santa  Anna. Parlem amb Pere Segura, president del patronat de Turisme, perquè ens faci una valoració d’aquests dies però també de la temporada turística que es preveu que sigui molt bona.

Esteu en plena temporada turística, com la valoreu de moment?

Podem dir que, sortosament, la temporada funciona sola. Això és conseqüència d’haver fet bé les coses a l’hora de generar un projecte sòlid i de qualitat que ens permet disposar d’una gran oferta capaç de satisfer la gran demanada que tenim a hores d’ara.

Per tant, plena recuperació…
És cert  que venim d’una època complicada i difícil, però precisament les dificulats ens han fet adonar que és quan les coses van bé que cal treballar per consolidar mecanismes que ens permetin mantenir-nos  i ser efectius quan van maldades.

I per on passen aquests mecanismes?
Bé, una de les estratègies és  treballar des de diferents àmbits. En aquest sentit, la col·laboració amb Salou i Cambrils és molt important. Actualment les tres poblacions compartim un pla conjunt en el qual també intervé la Diputacio de  Tarragona i l’Associació d’Empresaris i Hotelers que ens permet remar en la mateixa direcció.

I el futur es preveu molt interessant al terriori amb l’arribada de Hard Rock…
Qui ens havia  de dir fa 25 anys, quan es va implantar PortAventura, que esdevindríem una de les destinacions mundials més importants? N’hem d’estar orgullosos i satisfets de la feina qu hem fet. I continuar treballant per potenciar allò que ens fa únics i ens identifica.

La festa major és un aparador de la vila?
Sens dubte que sí, però nosaltres tenim molt clar que volem que la festa major serveixi per cohesionar la nostra ciutadania. Volem que tothom tingui cabuda i se senti a gust, per això hem bastit un programa molt variat en el qual hem treballat durant molts mesos i que creiem que és molt engrescador, amb propostes per a tots els públics: famílies, nens, joves, grans…

Si ens haguessis de recomanar una sola cosa, què seria?
Impossible destacar una cosa sola, però si m’ho demaneu diria que una de els novetats d’enguany, perquè serà molt i molt espectacular: l’espai Cubik, que estarà situat al pati de l’Escola Sant Bernat Calvó, on tindran lloc concerts de música electrònica i disco els dies 28, 29 i 30 de juliol.