La regidora Beatriz Pérez marxa de Ciutadans

Continuarà com a no adscrita fins al final de legislatura

Per . Actualitzat el

Aquest dijous al matí la  tarragonia Beatriz Pérez, regidora a l’oposició de Tarragona, ha presentat davant del Registre General de l’Ajuntament la seva renúncia com a consellera del Grup Municipal de Ciutadans per passar a ser consellera no adscrita a cap formació política. En un comunicat enviat als mitjans de comunicació a través del gabinet de premsa del consistori, la política diu textualment que «aquesta decisió, que atén a raons estríctament personals, no ha estat d’un dia per l’altre, sinó que ha estat profundament meditada. Des de fa gairebé un any i mig que vaig entrar a l’Ajuntament he treballat per la meva ciutat i des de la meva nova posició com a consellera no adscrita continuaré fent-ho».

Ciutadans (Cs) sol·licita que retorni l’acta després que hagi comunicat que abandonava el grup municipal  de Cs i passava a ser no adscrita. Des de Ciutadans es recorda que en virtut del pacte anti transfuguisme  signat pels regidors de la formació, tots els edils de Cs es van comprometre a renunciar a  la seva acta en el cas d’abandonar el grup municipal.

Així mateix Ciutadans considera que Beatriz Pérez no ha complert amb el compromís i les exigències que suposa ser regidora d’aquesta formació i per aquest motiu se li ha obert un  expedient informatiu.

Des Cs han manifestat que els Estatuts del partit són un marc indestructible que garanteix la regeneració i transparència de la formació i han assenyalat que el comportament d’aquesta regidora no s’adequa a les exigències d’un partit regenerador i democràtic com Cs. A més, han recordat que Cs és un partit que compleix els seus estatuts, garantint amb això la transparència i la regeneració interna.