El territori es «mulla» per l’esclerosi múltiple

Per . Actualitzat el

El pròxim diumenge 9 de juliol, un any més, nombroses piscines municipals i de clubs esportius de la demarcació col·laboraran amb la campanya Mulla’t, que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de l’any 1994. La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i destinar recursos a la recerca.

Des de les regidories d’esports de nombrosos ajuntaments del territori s’està fent una crida a la ciutadania perquè el diumenge es «mulli», de manera literal, a la piscina més pròxima. Amb aquest bany solidari es vol ajudar la Fundació a batre un nou rècord de persones que es mullen per aquesta causa per donar suport a les més de 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya. A banda de fer un bany solidari, també es pot col·laborar amb la campanya comprant, a les mateixes piscines, el material de marxandatge que es posa a la venda amb motiu de la campanya i que contribueix a finançar la Fundació. La proposta de les regidories és nedar metres solidaris i recorden que els diners recaptats durant la jornada es destinaran íntegrament a la Fundació. A banda, la campanya de venda de marxandatge, tovalloles, samarretes, agendes, bosses i pilotes, ja ha començat i s’allargarà fins a finals d’estiu.

Amb els seus 24 anys, la iniciativa s’ha convertit en un dels actes solidaris més participatius de tots els que es fan a Catalunya, amb més de 600 piscines i clubs nàutics adherits. La inserció laboral és l’eix vertebrador de la campanya d’aquest any, tenint en compte que hi ha 7.000 persones diagnosticades a Catalunya.

Consulta aquí totes les piscines que participen en la campanya.