Tancaran el Zara del carrer de Colom

Per . Actualitzat el

El centre de la ciutat de Tarragona es quedarà aviat sense una altra de les seves botigues emblemàtiques. A inicis de 2018, la companyia Inditex tancarà el seu establiment del carrer de Colom. La mesura afecta la totalitat de la plantilla de la botiga, que és de 18 professionals en l’actualitat. Amb el tancament d’aquest establiment Zara només estarà present a Tarragona al centre comercial Parc Central, on hi ha tres botigues de la marca (home, dona i llar).  Aquest no és el primer tancament d’una botiga del grup Inditex a la capital tarragonina. Ara fa un any també va tancar Pull&Bear a la Rambla Nova.

La botiga, coneguda per la gent com ‘El Zara de la Rambla’, ha estat durant molts anys punt de trobada per a generacions de tarragonins i tarragonines, equirable a espais emblemàtics com el quiosc de la Plaça Imperial Tarraco o l’edifici d’Hisenda.