El Serrallo s’enfada amb els polítics de l’Ajuntament de TGN

El barri es queixa per haver col·locat el Concurs de Focs Artificials en les mateixes dates que les Festes de Sant Pere

Per . Actualitzat el

Les xarxes socials tarragonines bullen pel malestar del barri del Serrallo amb el consistori per la coincidència en el calendari del Concurs de Focs Artificials i les festes del patró de barrir mariner, Sant Pere. El dimecres ja es va haver suspendre el pregó per manca de públic i aquest dijous al vespre la processó no va gaudir de la presència de representants de cap formació política al consistori, fet que ha encès els ànims al nucli dur del Serrallo i, en especial, a la Confraria de Pescadors, que és l’entitat que organitza les festes d’aquestes dates. El sentiment dels veïns i veïnes del barri es veu reflectit en publicacions al facebook com ara la de Rosa Sans.