BCN World queda en mans del grup Hard Rock

Finalment el Grup Melco i el Grup Perelada s’han retirat

Per . Actualitzat el

La companyia Hard Rock International ha confirmat aquest divendres en un comunicat que serà l’encarregada de desenvolupar el Centre Recreatiu i Turístic de la Costa Daurada, després que hagi estat l’única que ha presentat proposta davant del govern de la Generalitat en la data límit que finalitzava aquest divendres a les 14h. Al final els altres dos aspirants, el grup Melco i el català Perelada han declinat presentar la documentació requerida per l’administració catalana.

En un comunicat elaborat a la seu central de la multinacional, Florida, Hard Rock assegura que «l’empresa ha presentat una proposta per desenvolupar un centre únic d’oci i entreteniment de classe mundial a Tarragona (Espanya), que aportarà milers de llocs nous de treball, una important inversió extrangera i milions d’euros de nous ingressos. Hard Rock International espera treballar amb el govern de Catalunya durant tot el procés d’execució del projecte».

La mesa de valoració del concurs per donar autoritzacions a les llicències de casino ha determinat que la proposta de Hard Rock compleix les garanties necessàries per realitzar el complex d’oci i joc que s’ha d’ubicar al costat de Port Aventura. El 10 de juliol es donaran a conèixer els detalls del projecte, així com la proposta arquitectònica i els estudis econòmics i financers de la proposta. El vistiplau final a la proposta de Hard Rock es donarà cap a finals de l’estiu, atès que la mesa de valoració ha de resoldre en un termini màxim de 45 dies hàbils des d’aquest divendres, quan ha acabat el termini de presentació de sol·licituds.