El muntatge de l’estructura metàl·lica de la Passarel·la Port-Ciutat s’iniciarà dilluns

Per . Actualitzat el

El muntatge del primer tram de l’estructura metàl·lica de la Passarel·la Port-Ciutat es durà a terme el proper dilluns 26 de juny, en horari nocturn, per tal de minimitzar l’afectació als usuaris del trànsit rodat del passeig marítim Rafael Casanova. Així, des de les 22h del dilluns i fins les 6h del dimarts es realitzarà el muntatge d’aquest primer tram de l’estructura metàl·lica que té unes dimensions de 31,255 metres de longitud; 3,072 metres d’ample i una altura de gairebé 1 metre.

La passarel·la que unirà el centre de Tarragona amb el mar

Les obres de la Passarel·la Port-Ciutat estan seguint el calendari previst. Aquest projecte connectarà el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona. Comptarà amb 300 metres de longitud i salvarà una una altura de 17 metres i permetrà fer el recorregut en vuit minuts, aproximadament.

Aquest és un projecte que demanava la ciutat, i el Port de Tarragona l’ha impulsat, projectat i finançat, amb la col·laboració del ministeri de Foment, ADIF i l’Ajuntament de Tarragona.