Festa familiar de la Fundació Bonanit al Parc Francolí

Serà l’1 de Juliol, oberta a tothom, i inclourà un espectacle musical

Per . Actualitzat el

El dia 1 de Juliol, la Fundació Bonanit invita als seus amics, i als que desitgen ser-ho, a una trobada informal al Parc del Francolí (darrere del Col.legi Cèsar August). Serà de 6 a 8 de la tarda.

Aprofitant el bon temps, serà una ocasió de saludar-nos en un espai obert i passar una tarda agradable que acabarà amb un sorteig de caràcter benèfic de importants regals rebuts per aquesta jornada.

L’espai municipal, gestionat per la Fundació Onada, té servei de bar i no cobrarà pàquing en aquesta ocasió als visitants.

Els asistents podran gaudir d’un espectacle musical que porta per títol ‘En Tom i la volta al món en trompeta’. És un conte musical amb el qual viatjarem de la mà de la narració, la música i la pintura, tot en directe. Una entretinguda història per a tots els públics on la combinació de les diferents disciplines artístiques ens portarà a diferents llocs del món. A càrrec dels artistes Joan Enric Bonastre (narració, percussió i trompeta), Xavi de la Salud (trompeta) i Pau Morales (pintura i guitarra).