La Jove estrena campanya amb #ElNostreCamí

Per . Actualitzat el

 

Durant els primers mesos de la temporada la Colla Jove Xiquets de Tarragona ha mantingut una progressió constant en els seus objectius castellers.

Paral·lelament, va iniciar la campanya ‘Fes el Pas’, que interpel·lava als seus castellers (històrics o nouvinguts) a treballar de valent abans que comencés l’època estival.

Un cop assolides les primeres passes, i coincidint amb els dies previs a la diada de Sant Joan, la Colla Jove Xiquets de Tarragona ha estrenat la nova campanya de comunicació pel que resta de temporada: #ElNostreCamí

‘El Nostre Camí’ és una metàfora que simbolitza el tarannà diferenciador de la Colla i, a la vegada, la progressió col·lectiva que la Jove de Tarragona vol assolir des de Sant Joan fins a finals de temporada.

L’objectiu és esperonar els seus castellers i transmetre’ls que encara queden molts reptes per endavant, els quals requeriran d’una gran dosis d’esforç, humilitat, tenacitat, constància i il·lusió.

En aquest camí que tot just acaba de començar, l’actuació més imminent és la diada tarragonina de Sant Joan. Per això la campanya compara aquesta cita amb el tret de sortida del seu recorregut. Els de la camisa lila són conscients que a partir d’ara els objectius aniran ‘in crescendo’, i és per aquest motiu que han volgut comunicar aquesta sensació amb un missatge específic per la diada del proper dissabte 24: ‘’Tot comença per Sant Joan’

#ElNostreCamí s’ha estrenat amb un vídeo que visualment equipara la temporada castellera amb una cursa de fons i que serveix per repassar l’evolució de la Jove, des del Sant Joan de l’any passat, fins a la millor actuació de la Colla realitzada a la plaça del Vendrell, a l’octubre del 2016. El vídeo s’ha fet molt viral a les xarxes i ja acumula més de 5.000 reproduccions en menys de 48 hores.

Tanmateix, la campanya també va acompanyada d’un cartell –signat pel prolífic dissenyador Edu Polo- que també materialitza la concepció de la diada de Sant Joan com l’espurna de tot el que podrien assolir al Cós del Bou en els pròxims mesos.

En definitiva, “El Nostre Camí” inclou un recorregut exigent però que els de la Jove, amb molta prudència i humilitat i conscients de la dificultat de tot plegat, desitgen que sigui tan exitós com el que van recórrer la passada temporada.

La vigília de Sant Joan modifica l’últim assaig

Com la gran majoria de colles, els del Cós del Bou acostumen a assajar els divendres a la nit. No obstant, aquest any el calendari ha volgut que la vigília de Sant Joan caigui, precisament, en divendres. Per aquest motiu, l’últim assaig abans de la diada de Sant Joan serà el dijous, i començarà a les 20.30h. Després hi ha previst un sopar a preus populars per recuperar forces.
L’objectiu és omplir el local per poder polir amb comoditat els detalls del que la Colla vol portar el dissabte dia 24, a la plaça de la Font.