Les sirenes de Tarragona a la Fiesta del Turismo de Tenerife

Per . Actualitzat el

L’Acadèmia Tarragonina va sorprendre sent protagonista amb la seva performance a la Fiesta del Turismo de Tenerife. En la celebració del 40 Aniversari de la fundació de l’Associació Hotelera de Tenerife. El seu gerent, Joan Pau González, “buscàvem alguna cosa especial per celebrar els 40 anys organitzant un acte únic per a aquest any, i on volíem donar una importància a la mar”.

L’Associació Hotelera i Extrahotelera de Tenerife, El Palmell, La Gomera i El Ferro, Ashotel, al Llac Martiánez de Port de la Creu. Van assistir unes 400 persones, entre empresaris hotelers, operadors turístics, professionals del sector turístic i diverses autoritats públiques o directors de mitjans de comunicació, entre d’altres. Alcalde de Port de la Creu, Lope Afonso; els presidents del Govern de Canàries i del Cabildo de Tenerife, Fernando Clavijo i Carlos Alonso, respectivament; així com el secretari general de la Confederació Espanyola d’Hotels i Apartaments Turístics (CEHAT), Ramón Estalella.

L’acte s’ha celebrat a Lagos Martiánez, que també compleix els seus 40 anys, i un símbol en el Port de la Creu, un complex d’uns 100.000 metres quadrats, format per un llac central d’aigua del Atlático, amb un conjunt de piscines, jardins, terrasses, restaurants, etc. i amb el protagonisme de la pedra volcànica. Va ser dissenyat per l’arquitecte de Lanzarote César Manrique. A part de l’obra arquitectònica, acull una sèrie d’escultures de l’artista Lanzarote.

Per a l’esdeveniment Sirenes Mediterranean Academy va comptar amb 2 sirenes i un tritó, formats per l’Acadèmia per a la seva obertura a Canàries. Que d’aquesta manera es presenten i s’expandeixen de les costa Daurada de la Mediterrània a l’Atlàntic. En la seva actuació van estar posant i donant la benvinguda a l’entrada dels llacs i després van actuar dins de l’aigua per a sorpresa dels presents, impressionats per que simplement esperaven que fossin escenografia estàtica. Al performance van realitzar una coreografia adequada al marc espectacular dels llacs Martiánez i van portar una ampolla del fons del mar amb el missatge de Neptú, que va llegir el president de Ashotel, Jorge Marichal, felicitant Tenerife pels seus èxits aconseguits i recordant que el Turisme i la cura del seu entorn i sobretot el marí ha d’anar lligat.