29.626 llibres!

La llibreria Adserà fa de l’inventari un concurs

Per . Actualitzat el

La històrica llibreria Adserà de Tarragona ha tret el cap a les xarxes socials… i de quina manera! Aprofitant que tocava fer inventari, els responsables de l’establiment han decidit picar l’ullet als seus seguidors i proposar-los un joc: endevinar (o acostar-se al màxim possible) quants exemplars tenen en estoc a la botiga, amb un lot de llibres (com no podia ser d’una altra manera) com a premi. I les respostes han estat d’allò més variades…

«88.000», «52.400», «9.999», «4.678»… aquestes han estat algunes de les apostes que han fet els usuaris. «Realment no és fàcil imaginar-te una xifra», comenta Gertrudis Adserà, impulsora d’aquesta original idea, «per això ens ha sorprès la participació de la gent i el bon ull que han tingut els guanyadors», comenta.

Tot i que inicialment havien de ser tres els guanyadors, finalment han estat quatre, ja que hi ha hagut un empat. Així, els que més s’hi han acostat han dit que n’hi havia 29.500, 30.000 (2) i 30.250… no gaire lluny de la xifra real: 29.626!

Segons Gertrudis, «vista la resposta de la gent en aquest concurs, estem molt il·lusionats amb les possibilitats que ens donen les xarxes socials. Fins ara hi hem estat presents de manera molt informal, però ara ens hi posem de ple i des de totes les plataformes: Facebook, Instagram, Twitter, Google, Youtube…».

Estigueu atents, ja que ben aviat proposaran un altre repte entre els seus seguidors. Mentrestant, l’inventari els ha servit per habilitar una prestatgeria amb llibres a preus més baixos, per si algú hi està interessat.