Més de 2.000 «invencibles» al Eternal Running dels Pallaresos

La prova es durà a terme l’1 i el 2 de juliol

Per . Actualitzat el

Els Pallaresos es donarà a conèixer a tot el món  a través de l’esport amb l’organització de la cursa Eternal Running, que aplegarà més de 2.000 participants d’arreu d’Espanya i el món el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol. La prova, organitzada pel grup empresarial  CdePr, és oberta a tothom, tant per als competidors d’alt nivell que segueixen les proves al llarg de tot l’any com per a grups d’amics i famílies que tenen com a objectiu passar-ho bé i viure un experiència irrepetible en un ambient esportiu. La prova del 2 de juliol cobreix un circuit de 10 km en els quals els participants hauran de salvar un total de 80 obstacles de tota mena. La nit de l’1 de juliol es fa la prova noctura, de 5 km i que, segons els organitzadors, és una experiència inoblidable.

L’alcalde dels Pallaresos, Pep Nolla, i el tinent d’alcalde d’esports, Toni Tenorio, ho tenen clar. El municipi es donarà a conèixer internacionalment amb aquesta cursa que durant l’any passa per ciutats dels cinc continents. És la primera vegada que es farà a les comarques de Tarragona i ve per quedar-se fixa en el calendari anual dels amants de la diversió i de l’esport. La prova, que encara té les inscripcions obertes a través de la seva pàgina web, aplegarà més de 2.000 participants i comportarà una important dimanització econòmica per al municipi i, sobretot, un increïble projecció internacional. Tots els participants que superin els originals obstacles plantejats per Eternal Running rebran el títol d’«invencible».