L’agència tarragonina Marketing Land opta a dos premis Eventoplus

Es poden endur uns dels guardons més prestigiosos del sector gràcies al Sunset Festival i a la campanya de Nintendo Switch

Per . Actualitzat el

El Sunset Festival, celebrat a la marina Port Tarraco a l’estiu de l’any passat sota disseny i execució de l’agència tarragonina Marketing Land, ha estat seleccionat com un dels tres finalistes al millor esdeveniment cultural dels Premis Eventoplus 2017, un dels certàmens professionals més prestigiosos del sector.

Els Premis Eventoplus, que es lliuraran a principis de juliol al Palau de Vistalegre de Madrid, concentren a les millors agències del país pels seus treballs en una vintena de categories a les quals s’han presentat prop de 300 projectes.

Marketing Land també està entre els tres candidats al millor esdeveniment promocional per la seva campanya de co-branding per a les demostracions de la nova consola Nintendo Switch en els centres de Ikea ​​de Catalunya.

El Sunset Festival va ser creat com un programa d’oci, esport i cultura amb el repte d’atraure Port Tarraco a tota la ciutadania, i també com a suport a artistes de proximitat «Quilòmetre 0»; en una alternativa als espais més clàssics del centre històric de Tarragona i la zona del Balcó del Mediterrani.

Com el seu nom -Sunset- indica, totes les activitats es van desenvolupar a última hora del capvespre, un moment òptim en plena temporada estival per contemplar la posta de sol a prop del mar i en una hora màgica del dia. En total es van celebrar 16 actes agrupats en dies –temàtics– classes esportives guiades els dimarts, arts escèniques els divendres, i els diumenges música en viu. També hi va haver diverses projeccions de cinema a l’aire lliure.