El creuer ‘Aurora’ visita per primera vegada Tarragona

Atracarà aquest dijous al Port i, el divendres, torna el Costa neoRiviera

Per . Actualitzat el

El creuer ‘Aurora’ de la companyia P&O (Carnival UK) atracarà demà dijous 15 de juny 8h del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. És la primera vegada que aquest creuer fa escala Port de Tarragona i ja és el novè creuer que visita el territori aquest 2017.

El vaixell arribarà al Port de Tarragona procedent d’Almeria amb uns 1.800 passatgers a bord, i salparà direcció Saint Tropez a les 16h del mateix dijous.

Divendres 16 de juny torna el Costa neoRiviera
El creuer Costa neoRiviera torna demà divendres a la terminal de creuers, en la seva tercera visita des de l’inici de les seves operacions des del Port de Tarragona. Costa Cruceros va donar el tret de sortida el passat divendres 2 de juny a la nova ruta que té origen i fi de trajecte el Port de Tarragona. Durant aquesta temporada, el creuer Costa neoRiviera visitarà en 17 ocasions la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada amb més de 25.000 viatgers a bord.