El Barri del Port organitza la revetlla de Sant Joan 2017 a la plaça dels Carros

Per . Actualitzat el

Enguany el Barri del Port gaudirà de revetlla de Sant Joan 2017 la nit del 23 de juny a la plaça dels Carros amb espai per sopar, gaudir en concert i ballar amb la música dels millors dj’s.

Davant les poques ofertes a la ciutat en aquesta nit respecte anys enrere, i amb clara aposta per la Part Baixa, l’Associació de Veïns del Port i la nova Associació d’Empresaris #BaixaTGN han sumat esforços per organitzar la revetlla de la tradicional nit de Sant Joan, la més curta de l’any i que dóna inici a l’estiu, en aquesta emblemàtica plaça del Barri del Port.

A les 22 hores, la nit començarà amb concert de Rumbes Canya i es disposarà d’espai per tot aquell que vulgui portar taules, cadires i sopar des de casa per gaudir-lo en família o amics a la fresca, tot i que l’entitat veïnal també n’aportarà algunes.

A mitjanit, a les 00 hores, donarà tret de sortida la sessió de música Dj per part de Premium Club i Sala Zero al llarg d’unes dues hores i mitja, amb servei de bar. La festa finalitzarà passades les 4 de la matinada.