La manifestació contra l’avorriment reuneix 200 persones

Per . Actualitzat el

Unes 200 persones es van concentrar el passat diumenge a la plaça de la Font per «despertar» la ciutat, convocats per un grup de tarragonins que es lamenten per la situació cultural de Tarragona i demanen un diàleg múltiple i obert que doni suport a la cultura i a l’oci.

Aquesta concentració en favor d’una ciutat més viva, més activa i amb una política cultural més oberta va reunir unes dues-centes persones i els organitzadors van aprofitar per protestar davant l’Ajuntament per la total manca de suport a les iniciatives privades lligades a l’oci, una estratègia que «perjudica el comerç local, a l’hostaleria i a tot un teixit de petits negocis familiars». «No volem seguir vivint d’esquena al mar i tancats entre muralles, volem ser exemple de ciutat mediterrània i tenir la ciutat que ens mereixem», van ser algunes de les reclamcions que es van poder sentir durant la concentració.

«TGN ciutat dormitori» o «TGN ciutat de l’avorriment» són alguns dels lemes que aquest grup de tarragonins han utilitzat i estan utilitzant per donar un toc d’atenció a l’Ajuntament i que, tal com van explicar a Noticiestgn: «no som ni d’esquerres ni de dretes, només ciutadans que aspiren que Tarragona tingui una vitalitat acord al seu pes específic en el territori; una mirada oberta cap a l’oci, encara que per al senyor Prats sigui sinònim de gresca, xivarri i incultura, és un factor determinant per fer ciutat».

Davant l’acollida de la mobilització organitzada el passat cap de setmana, no es descarta convocar-ne de noves, sempre mitjançant les xarxes socials.