«Voleu que Catalunya sigui un Estat independent en forma de República?»

Catalunya decidirà el seu futur l’1 d’octubre

Per . Actualitzat el

«Voleu que Catalunya sigui un Estat independent en forma de República?», aquesta serà la pregunta que els catalans i catalanes hauran de respondre el pròxim 1 d’octubre. L’«o referèndum o referèndum» que Puigdemont va pronunciar el setembre passat va pel camí de l’unilateralitat davant de l’actitud intransigent del Govern espanyol.

En aquest sentit, el president de la Generalitat ha recordat que el problema va de lluny i que, des de l’aprovació de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, «hem presentat moltes propostes, totes retallades i rebutjades», que «tenim una llarga col·lecció de “no”» i que «tothom sap que la demanda catalana no és una qüestió de marc legal» fent referència al «no quiero», pronunciat per Rajoy.