Ramon Pellicer guardonat en els Premis de Comunicació

La gala es durà a terme el pròxim 9 de juny

Per . Actualitzat el

La sala del Pòsit de Pescadors estarà plena a vessar aquest pròxim dia 9 de juny per acollir la cinquena edició dels Premis de Comunicació que organitza el Diari La República, amb el periodista Ricard Checa al capdavant. Es tracta d’uns guardons que reconeixen la tasca del món periodístic, tant de casa nostra com de la resta de Catalunya, en diferents categories. La més destacada, el Premi Nacional, recaurà enguany en Ramon Pellicer, actual editor de ‘Telenotícies Vespre’ de TV3.  En edicions anteriors se l’han endut els comunicadors Fàtima Llambrich (2016), Toni Cruanyes (2015) Tomàs Molina (2014) i Manel Fuentes (2013). L’acte estarà presidit pel conseller d’Interior, Jordi Jané.

A banda del Premi Nacional hi ha altres categories que reconeixen la tasca de periodistes que desenvolupen la seva activitat a la nostra demarcació. Així els premiats d’aquesta edició són: Elies Pujol (trajectòria); Roger Segura (transparència); Aguaita (premsa digital); Raúl Cosano (periodisme ciutadà); Marc Lladó (millor imatge); Laura Casas (premsa radiofònica); Dani Sainz (presentador de TV); 3 de vuit (periodisme local); Francesc Joan (premsa esportiva) i Rafa Marrasé (periodisme d’investigació).

Tal com explica l’impulsor d’aquests premis, el periodista Ricard Checa, «amb aquests guardons volem reconèixer la tasca de periodistes de casa nostra, i ho fem amb un jurat  que reuneix representants de tots els àmbits de la nostra societat: justícia, política, esport, educació… i no tan sols del periodístic.

A banda del reconeixement, els guardons també tenen un vessant solidari, ja que els diners recaptats es destinen a alguna entitat solidària o d’interès ciutadà. En aquesta ocasió els beneficiats són l’associació Astafanias, una entitat que reuneix famílies del Tarragonès amb familiars que pateixen alguna discapacitat psíquica.

La gala estarà presentada pel també periodista Òliver Márquez i inclourà diferents actuacions i sorpreses per als assistents.