Els empresaris «volen saber»

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya organitza el tercer cicle de conferències

Per . Actualitzat el

El dimecres, 7 de juny l’Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili acull el tercer acte del cicle de conferències «Els empresaris volem saber», que organitza el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya. Un acte públic que comptarà amb la participació d’alts representants de la Cambra de Comerç de Tarragona, PIMEC-Tarragona; la Confederació Empresarial de Tarragona (CEPTA) que forma part de Foment del Treball, i l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).

Amb el títol «Els empresaris volem saber», aquest cicle de conferències proposa un diàleg entre representants d’organitzacions empresarials i experts professionals de diferents àmbits, per analitzar els reptes i les oportunitats de futur de l’economia i empresa catalanes. L’acte comptarà amb les intervencions de presidents o alts càrrecs de quatre organitzacions empresarials de les comarques tarragonines: Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona; Quim Sendra, president de PIMEC- Tarragona; Josep Lluís Aymat, vicepresident de CEPTA; Teresa Pallarès, directora general d’AEQT. Juntament amb aquests representants del teixit econòmic tarragoní, també hi intervindrà l’empresària vitivinícola Sara Pérez.

La conferència s’iniciarà amb una salutació del president del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, David Poudevida, i finalitzarà amb la intervenció del vicepresident Oriol Junqueras.

Els representants del món empresarial tarragoní formularan preguntes vinculades al futur de quatre grans temes: model de relacions laborals; el mercat de treball i les pensions; les infraestructures logístiques; i el model econòmic.