El 2018, any de reptes per a les empreses de les nostres comarques

La CEPTA i l’Ajuntament de Tarragona ultimen els preparatius per a la trobada empresarial de la demarcació

Per . Actualitzat el

Futur, objectius i una mica d’humor per explicar tots els reptes que s’obren amb l’any vinent. Aquests són els tres eixos sobre els quals bascula la Nit Empresarial 2017, que enguany se celebrarà el pròxim 16 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i que, sota el lema “2018, tret de sortida”, aplegarà diverses intervencions que tindran com a objectiu destacar quins són els horitzons que s’obren per al sector empresarial de les comarques de Tarragona per  a l’any vinent.

L’acte inclourà el ja tradicional lliurament de guardons i reconeixements a les empreses que durant el 2016 han destacat per la seva trajectòria i capacitat d’incidir en el territori. Enguany es lliuraran un total de tretze guardons i dotze reconeixements a diferents empreses. A més, aquesta part de l’acte s’acompanyarà de la intervenció de l’humorista tarragoní Javier Sancho, que ha compartit escenari amb Santi Millán i ha participat en programes de televisió com Sinvergüenzas (Neox) i Sopa de Gansos (Cuatro i FDF).

La segona part de la trobada se centrarà en les inversions previstes en el territori i les seves repercussions i, en especial, es farà esment a les possibilitats que s’obren amb els Jocs Mediterranis, que Tarragona acollirà durant la primavera de 2018. Així, el comissionat dels Jocs Mediterranis 2018 i de la Ciutat Intel·ligent, Javier Villamayor, intervindrà per explicar l’impacte d’aquest esdeveniment en el futur. En aquest bloc també hi haurà una taula rodona amb les intervencions d’atletes que han viscut l’experiència olímpica, com Santiago Esteva (natació), Sílvia Fontana (natació), Antoni Pinilla (futbol) i Eladi Vallduví (tir). A banda, es preveuen les intervencions del president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, i del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget. Els dos faran referència a diferents aspectes clau de l’economia i les seves repercussions per a l’empresariat tarragoní.

La Nit Empresarial 2017 gaudeix del patrocini de BBVA CX, Diputació de Tarragona, Port de Tarragona i Salut i Treball.