Els Premis Ones 2017 premien la lluita feminista

El tradicional lliurament de guardons va tenir lloc el passat 2 de juny amb un teatre Metropol ple a vessar

Per . Actualitzat el

Els Premis Ones Mediterrània han celebrat la 23a edició omplint el Teatre Metropol amb més de 500 persones. Aquest any s’ha posat en valor la importància de la dona en la societat actual i per això s’ha guardonat dones com Ana Bella, Marina Rossell, Cristina Almeida, Patricia Campos o Mónica López Baltodano, les quals han deixat clar que la lluita feminista i la paritat social no són una opció sinó una obligació si volem fer del món un lloc molt millor.

Els Premis Ones (presentats per Juan Carlos Ruiz i Laura Casas) es van atorgar el passat dia 2 de juny i van oferir moments molt emotius. Un dels més especials el van protagonitzar els jugadors del Nàstic Genuine, quan van pujar a l’escenari a recollir el seu reconeixement. Un altre dels grans episodis de la nit va ser l’homenatge a José Antonio Labordeta, que va posar el públic dempeus. Tant Juana de Grandes –vídua de l’aragonès- com Maria José Hernández –que va interpretar algunes de les seves cançons–van demostrar per què la figura de Labordeta ha estat tan important per a diverses generacions. També cal esmentar el premi al Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona i al programa Festa per a Tothom.

La nit va acabar amb l’actuació d’Adrià Abadia, conegut artísticament com DJ Abadia, un jove reusenc que pateix paràlisi cerebral que va donar una autèntica lliçó de vida, demostrant als presents que si hi ha il·lusió i treball es poden aconseguir moltes coses. Els responsables de la la fundació van anunciar que ja tenen la ment posada en el dia 1 de juny del 2018, data en què se celebrarà la 24a edició dels Premis Ones Mediterrània.