Tarragona celebra els XXIII Premis Ones Mediterrània

Els premis, organitzats per Mare Terra Fundació Mediterrània, distingeixen personalitats i entitats compromeses amb el medi ambient, la solidaritat, la cultura i els drets humans

Per . Actualitzat el

El Teatre Metropol acull aquest divendres a la nit els XXIII Premis Ones Mediterrània, que es de fa 23 anys distingeixen a diverses persones, col·lectius o institucions que potencien iniciatives i projectes destinats a impulsar accions per a la defensa i millora del medi ambient, la solidaritat, la cultura, els drets humans i el desenvolupament social. Aquest matí l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut els guanyadors dels XXIII Premis Ones Mediterrània, que organitza anualment Mare Terra Fundació Mediterrània.

Els premiats que han estat rebuts aquest matí per l’alcalde de Tarragona, són:

Sr. Romà Solé. Consell Municipal de discapacitats. Premiat per treballar durant més de 25 anys en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Sra. Ana Bella Estevez. Fundació Ana Bella. Premiada per ajudar a milers de dones maltractades a trencar el seu silenci, denunciar els seus agressors i començar una nova vida.

Sra. Maria José Parella. El Bosque Habitado. Premiada per divulgar la necessitat de protegir i tenir cura nostre patrimoni natural, especialment els nostres arbres i boscos, a través de la paraula.

Sra. Marina Rosell i Figueres, premiada per ser un símbol del feminisme i posar la seva prestigi artístic al servei de la pau, la català solidaritat i la llibertat.

Sra. Cristina Almeida, premiada per dedicar la seva carrera i la seva vida a defensar els drets humans, especialment els dels presos polítics, els treballadors i les dones, i per no haver deixat mai de ser revolucionària.

Sra. Monica Lòpez Baltodano, premiada per defensar el patrimoni natural i a les classes més desprotegides de Nicaragua davant dels interessos dels poderosos.

Sr. Mario Alfagüell, premiat  per creure en la música com una eina útil per conscienciar la societat sobre la importància de tenir cura del planeta.

Sr. Josep M. Andreu. Nàstic Genuine. Premiat per apostar per l’esport com a eina de integració i inclusió social de les persones amb Síndrome de Down.

Sr. Jesús Muñoz Font. Real Jardin botánico. Premiat per més de 250 anys dedicats a l’estudi, la conservació i la divulgació de la flora espanyola.