Setze mesos per recuperar la plaça Corsini

Les obres tenen un cost de prop de 400 mil euros

Per . Actualitzat el

La Direcció General d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment ha adjudicat els treballs d’urbanització a la plaça Corsini a l’empresa Cobra Instalacions y Servicios S.A. per un valor de 399.227,73 € (IVA inclòs).

Les obres, que tenen un termini d’execució de 16 mesos –tot i que, segons l’Ajuntament, es preveu que estiguin enllestides en menys temps–, preveuen la urbanització de la plaça i la instal·lació dels elements d’enllumenat.

La consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, s’ha congratulat per aquesta actuació, que permetrà que la urbanització de la plaça comenci un cop acabats els treballs de desmuntatge de l’envelat del Mercat provisional.

La consellera Ferrando ha afirmat que «la retirada de l’envelat provisional de la plaça Corsini ha fet que de nou els tarragonins i tarragonines gaudeixin de la visió de la façana del remodelat Mercat Central i de l’edifici de Correus, i que la llum i el espai retornin en una fase prèvia a la urbanització definitiva de la nova plaça Corsini, que reneix amb un caire de convivència entre el comerç, els veïns, el lleure, el mercadet, les fires, la restauració, el turisme i la cultura».