Obres de remodelació al cementiri

Per . Actualitzat el

Comencen les obres de remodelació i millora del cementiri municipal de Vila-seca. Coincidint amb el 125è aniversari de l’actual cementiri que es commemorarà el dia 1 de novembre, l’Ajuntament de Vila-seca ha començat tot un seguit d’obres pressupostades en 450.000 euros.

En aquesta primera fase es rehabilitarà el cos principal del cementiri, s’adequaran els paviments i l’accessibilitat del recinte, s’eliminaran les barreres arquitectòniques, es renovaran les xarxes de sanejament i resta d’instal·lacions, es rehabilitaran les parets i sostres de nínxols i també adequarà l’accés del tanatori municipal. L’any passat, l’Ajuntament de Vila-seca va aprovar un pla director del recinte del cementiri municipal de Vila-seca, que acull el tanatori i el mateix cementiri. L’estudi planteja propostes com nous accessos laterals, la supressió de barreres arquitectòniques, la renovació de les xarxes de sanejament i resta d’instal·lacions, actuacions al cos principal d’accés i possible columbari, la millora en els blocs de nínxols, la creació d’una sala de cerimònies, l’ordenació a llarg termini del cementiri i la possibilitat de fer nous creixements al recinte. L’estudi també recull la proposta de millora dels accessos i ampliació de l’actual tanatori. D’altra banda, l’Ajuntament de Vila-seca adjudicarà la construcció de nous nínxols a la part posterior del recinte.