Mor el conegut advocat tarragoní Siscu Vives

Per . Actualitzat el

Francesc Vives i Vives, conegut advocat tarragoní, ha mort aquest divendres a l’edat de 62 anys. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, estava especialitzat en dret fiscal i mercantil i turisme, així com en gestió econòmica i financera.

Tenia el seu despatx professional al carrer Assalt de la ciutat de Tarragona i va prestar els seus serveis a col·lectius professionals com ara el Col·legi de Metges, el Col·legi de Veterinaris i el gremi de carnicers de Tarragona. Va ser militant d’Unió Democràtica de Catalunya i va arribar a ser delegat territorial del Departament de Comerç, Consum i Turisme de la Generalitat de Catalunya a les comarques de Tarragona. També va ser gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre entre els anys 1996 i 2000.

Des de feia força anys era el secretari general de la FEHT (Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme) de la província de Tarragona. Era una amant del mar mediterrani i de la navegació. Deixa dona, un fill i nets.