Manifestació contra la política cultural i d’oci de Tarragona

Es durà a terme el 10 de juny s’ha promogut via Facebook

Per . Actualitzat el

El descontentament amb la política cultural de la ciutat i les xarxes socials han propiciat la convocatòria d’una manifestació el pròxim 10 de juny a les portes de l’Ajuntament de Tarragona. Els organitzadors acusen la corporació local de voler «esguerrar i disgregar Santa Tecla», de «prohibir sistemàticament qualsevol tipus d’iniciativa privada relacionada amb l’oci» i lamenten que «l’actitud de l’ajuntament perjudica el comerç local, el sector hoteler i els negocis familiars dels ciutadans de Tarragona».

El manifest publicat a Facebook també carrega contra les intencions del regidor de Cultura, Josep Maria Prats, de «fer una política cultural allunyada de l’oci» i anuncia que «estem tips de prohibicions sense sentit i sense justificació. L’oci cohesiona la ciutadania. L’oci no és delicte».

En aquest sentit, posa com a exemple el model de Reus on «l’Ajuntament suma i no resta» i posa en dubte que «no hi hagi interessos personals o grups de pressió amb poder que influeixen en les decisions de l’Ajuntament», fent referència, en aquest apartat, a Farts de Soroll.

Per tot això, consideren que «és hora de plantar cara» i conviden la ciutadania a manifestar-se dissabte 10 de juny a les sis de la tarda a la plaça de la Font.

Es tracta, doncs, d’un acte obert mitjançant el qual es volen trobar sinergies entre els ciutadans i iniciar una recollida de signatures per donar més pes a la demanda. «Necessitem omplir la plaça», resa el manifest que recorda que ha de ser «una jornada cívica» i que estan oberts «a qualsevol tipus de proposta per a millorar l’acte. Tothom qui estigui interessat a participar, o fins i tot a agafar el relleu en termes d’organització, serà benvingut».

Les persones o col·lectius interessats a aportar el seu gra de sorra poden contactar amb el grup de Facebook Tgn Ciutat Dormitori o al correu electrònic tgnciutatdormitori@gmail.com.

  • Eva Sagardoy

    Enhorabuena por la iniciativa, es una pena que una ciudad como esta tenga tan poca oferta de ocio…

  • Niquita Prytz

    Enhorabona! Per fi hi ha algú en aquesta ciutat morta que obre els ulls!!