El robot del Minipop es posa en marxa

El festival se celebrarà del 2 al 4 de juny

Per . Actualitzat el

El passeig de les Palmeres ja està delimitat amb les cintes rosa del festival i el nou robot ultima els darrers detalls d’un festival intergeneracional que cada dia causa més furor tant dins com fora de la ciutat. Amb un 80% de la seva iniciativa de caràcter privat, el Minipop no depèn de ningú, però rep un suport incondicional del Patronat de Turisme de Tarragona que, enguany, el promociona més enllà del territori. Tot elogis en els mots que la responsable de Turisme, Inmaculada Rodríguez, ha dirigit al festival que, en la seva setena edició, ja ha venut 1.500 entrades i té els hotels col·laboradors plens.

No és difícil entendre el camí ascendent del Minipop quan la seva directora, Núria Serrano, explica que l’emoció dels artistes al tocar en un marc tan incomparable, amb gent de totes les edats ballant als peus de l’escenari i l’amfiteatre romà banyat pel Mediterrani al fons.

Però no tot és música al Minipop. «Els tallers no serveixen només perquè els nens facin treballs manuals i se’ls enduguin a casa, estan conduïts per artistes de la ciutat i realcen l’elevat talent creatiu que tenim al nostre voltant», explica la Núria. Un comentari que casa a la perfecció amb l’objectiu fonamental del Minipop: promocionar Tarragona a través de la cultura i l’oci.

Des de la regidoria de Turisme ja ho van tenir clar fa set anys i, ara, tot i el canvi de color, sembla que l’aposta, lluny de repensar-la (com s’han de sentir altres esdeveniments que depenen de Cultura), es referma.

El Minipop se celebrarà del 2 al 4 de juny amb els concerts de La Bien Querida, Mazoni, Carles Belda, Sanjosex i Espaldamaceta, entre altres. Els abonaments anticipats gaudeixen de descompte i es poden adquirir en línia a www.productesdelaterra.cat o als diversos punts de venda.