Eduard Farriol, nou president de la FEHT

Relleva a David Batalla després de quatre anys en el càrrec

Per . Actualitzat el

Després dels quatre anys en què David Batalla ha estat al capdavant de la FEHT, ara és Eduard Farriol qui el substitueix en aquest nou mandat. En la darrera Assemblea General de la FEHT, realitzada el passat 27 d’abril, es va aprovar aquest relleu. Pel que fa a la Junta, segueixen els mateixos representants i càrrecs.

Eduard Farriol, empresari hoteler, és director general de la cadena Ohtels Hotels&Resorts amb seu a Salou i que compta amb una forta presència al territori. Actualment, disposa de 8 establiments a la província de Tarragona. Farriol també va ser President de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda en el període 2012-2016.

Pel que fa a la nova etapa al capdavant de la FEHT, Farriol assegura que “és un nou repte i l’hem d’afrontar amb tota la responsabilitat i el criteri que representa portar les regnes de la Federació que aglutina totes les empreses del sector turístic de la província”. El nou president afegeix que “el sector turístic és un dels principals motors econòmics, productius i generadors d’ocupació de les comarques de Tarragona, per la qual cosa cal seguir treballant per impulsar- lo encara més. Si el turisme va bé, la població de la província de Tarragona ho nota positivament”.

Farriol, sobre els objectius del mandat, assenyala que “seguirem la mateixa línia de treball de l’anterior Junta, ja que ha fet una molt bona feina cohesionant més el sector empresarial i, alhora, treballant per la promoció de la destinació. També apostarem per la innovació, un element imprescindible al sector turístic, que aportarà més valor afegit als associats i a la nostra destinació”.

Pel que fa als integrants de la Junta de la FEHT es mantenen tots els representats. L’únic canvi és relatiu a David Batalla, que passa a ser el Secretari general, càrrec que ocupava, en l’anterior mandat, Eduard Farriol.

Els membres actuals de la Junta de la FEHT són: Eduard Farriol (President) Carlos Ferrer (Vice-president) David Batalla (Secretari General) Berta Cabré (Vocal) Joan Calvet (Vocal) Xavier Jornet (Vocal) José Luis Túnez (Vocal) Mark Robinson (Vocal) Xavier Blasi (Vocal) Xavier Roig (Vocal) Josep Martí (Assessor) Antonio Ros (Assessor) Josep Pelfort (Assessor)