Obertes les inscripcions als actes de les festes de Sant Magí i Santa Tecla

En la convocatòria s’adjunta el document aprovat recentment per a la millora de la convivència a l’espai públic

Per . Actualitzat el

Donada la proximitat de la Festa Major, des de l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Tarragona ha obert  com cada any  la convocatòria per a inscriure’s a participar en diferents actes a la festa major, tan de Sant Magí com de Santa Tecla,  i així poder començar a elaborar la programació festiva, per part de les entitats, associacions i col·lectius, que ho podran fer des d’avui i fins al divendres 9 de juny a les 14h.

Cada any aquesta convocatòria dóna l’oportunitat  i fa possible que la programació de les festes tingui un contingut obert, participatiu i plural amb les aportacions de les entitats ciutadanes.   Com ja es va anunciar el mes de març, enguany  s’ha elaborat un document  amb una sèrie d’accions per millorar  la convivència a l’espai públic i el civisme durant els dies de festa major.

 

L’Ajuntament ha aprovat el document Accions per a la millora de la convivència a l’espai públic per festa major  on hi consten les condicions tan d’horaris com de tipus de música que necessàriament han de respectar-se en les activitats tan diürnes com nocturnes. Per altra banda, en el mateix document es recomana la realització d’actes de manera descentralitzada i evitar activitats a la via pública generades i/o organitzades per bars, restaurants o empreses privades, excepte aquelles que es considerin d’especial interès per la seva trajectòria, contingut o interès popular. Tot plegat significarà un pas endavant per  gaudir d’unes festes de més qualitat i més cíviques.

  • – Adjuntem els enllaços de la convocatòria, on hi ha les fitxes per a la inscripció i el document amb les accions per a la millora de la convivència a l’espai públic. També es poden trobar a tramits.tarragona.cat

De les festes de Sant Magí, que se celebraran del 14 al 19 d’agost:

 

I de Santa Tecla, que es faran del 15 al 24 de setembre: