Diumenge de llibres i roses

El pròxim 23 d’abril se celebra a tots els pobles i ciutats de la nostra demarcació la Diada de Sant Jordi

Per . Actualitzat el

Com cada any, l’abril és sinònim de novetats editorials i literàries i també de creativitat en forma de flor, en aquest cas de roses, amb motiu de la diada de sant Jordi. Llibreters i floristes tenen  marcada aquesta data com una de les destacades en el seu calendari, ja que contribueix a incrementar notablement els seus ingressos. Paral·lelament a l’activitat comercial, la majoria de pobles i ciutats  de les comarques tarragonines ja tenen programats diferents actes per celebrar la diada, que aquest any tindrà lloc en diumenge.

A Tarragona, com ja és tradicional, la Rambla Nova serà el centre neuràlgic d’aquesta diada, que s’omplirà amb les parades de les principals llibreries i floristeries de la ciutat, a més d’altres col·lectius, com partits polítics, entitats solidàries, institucions….

A Vila-seca s’ha presentat el projecte Efímera. Art al carrer, que fins al 24 d’abril, omplirà d’escultures efímeres la rambla de Catalunya, la plaça d’Estudi, la plaça de Voltes, la plaça de l’Església, el portal de sant Antoni, les Peixateries Velles i el carrer Major.

El Vendrell també prepara per viure uns dies intensos d’actes culturals programats al voltant de la diada de Sant Jordi: presentacions de llibres, activitats lúdiques, lliurament de premis, concerts…  tot organitzat per la Regidoria de Cultura (977 66 56 84).

A Altafulla el passeig del Marquès de Tamarit s’omplirà amb la Fira de sant Jordi durat tot el dia 23 i amb altres actes que tindran lloc durant la resta de la setmana.