Plusfresc inaugura el seu primer supermercat a Tarragona

L’establiment es troba a l’Avinguda Roma i ha suposat la creació de 24 llocs de treball

Per . Actualitzat el

SUPSA, la cadena de supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha inaugurat aquest matí la seva primera botiga a Tarragona.

Aquesta nova aposta de la companyia per les comarques tarragonines, on Plusfresc disposa de 4 locals més – situats a Cambrils, Vilafortuny (Cambrils), Flix i Horta de Sant Joan-, ha suposat la creació de 24 nous llocs de treball. A aquests se sumen 10 treballadors més, els quals provenen d’altres botigues. La inversió, que ha estat d’1,7 milions d’euros, ha fet possible l’obertura d’aquest supermercat, situat a l’Avinguda Roma, 11, i que compta amb una superfície de 1.200 m² i 67 places de pàrquing.

Sota el lema “El super que t’estima”, Plusfresc vol reafirmar el seu compromís a l’hora d’oferir el millor servei i experiència de compra als seus clients, potenciant els productes frescos i apostant fortament pels productes de la terra. En aquest sentit, la companyia ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques, on destaca l’àmplia varietat de productes de producció local. Una de les insígnies de la companyia és el fet de comprar directament als productors, siguin pagesos individuals o cooperatives agràries. D’aquesta manera, Plusfresc té la possibilitat d’oferir un producte molt fresc i de temporada a les seves botigues, garantint la seva qualitat i reduint al mateix temps el transport i l’impacte sobre el medi ambient.

D’altra banda, pel que fa al peix, Plusfresc posa a disposició dels seus clients una gran diversitat de peix fresc. Compren diàriament a la Llotja de Tarragona, a més de les de Cambrils i Sant Carles de la Ràpita. A més, també obtenen peix pescat a Galícia i el Cantàbric. Com la pesca durant el cap de setmana està prohibida en aquests indrets, la peixateria dels establiments Plusfresc està tancada els dilluns, garantint així la millor qualitat.

L’aposta pel producte local també és visible a la carn. De fet, fa tot just un any la companyia va presentar la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el pollastre i el porc amb el qual reforcen el seu compromís amb els ramaders de Lleida. Tal com el seu nom indica, la carn 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província i que són alimentats amb fórmules creades específicament per aquest tipus d’animals.

El nou Plusfresc comptarà també amb una secció d’alimentació envasada, una bodega -amb un ampli assortiment de vins DO Catalunya, especialment de DO Tarragona i de Costers del Segre-, drogueria, higiene corporal i fleca, que oferirà pa de forner i pa fet diàriament al mateix establiment.

A més, la botiga, està dissenyada amb criteris d’eficiència energètica, compta amb una il·luminació led i murals frigorífics amb portes de vidre. També disposa d’una plaça per carregar cotxes elèctrics i una illa de reciclatge pels clients. A més, posarà a disposició dels seus clients una cafeteria. A partir del 2 de maig es posarà també en marxa el servei de compra en línia amb repartiment a domicili i el de ‘Clica&Recull‘, per comprar de manera virtual i passar-ho a buscar després per la botiga.

L’acte d’obertura d’aquest establiment, el número 72 de la companyia, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i d’Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona de la Generalitat de Catalunya, entre altres personalitats.