El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha vistat l’Anella Mediterranea

Amar Addadi destaca la perseverança en la feina desenvolupada

Per . Actualitzat el

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha visitat les obres que s’estan desenvolupant a l’Anella Mediterrània. La delegació internacional ha estat encapçalada pel seu president Amar Addadi, que ha estat acompanyat pel president del Comitè organitzador Tarragona 2018  i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, entre d’altres autoritats.

Els membres del Comitè Internacional han plantat simbòlicament cinc arbres i s’ha descobert una placa commemorativa amb motiu de la seva visita a l’Anella Mediterrània.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha donat la benvinguda al Comitè i els hi ha agraït la confiança que han depositat en la nostra ciutat. Ha afirmat que “els Jocs seran una realitat l’any vinent i volem que siguin els millors de la història”. Ha assenyalat que seran uns Jocs sostenibles econòmicament i ecològicament  i, a més, “volem que siguin els Jocs de la concòrdia, la pau i el diàleg”.

El president del CIJM, Amar Addadi, ha mostrat la seva admiració per la gran evolució de les obres que s’estan executant a l’Anella i ha manifestat: “us felicito per la vostra perseverança en moments difícils i us desitgem molta sort en aquests Jocs Mediterranis que seran un èxit”, a més d’expressar les magnifiques infraestructures amb que es comptarà, les quals també seran un referent per als joves.

D’altra banda, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha avançat que abans de l’estiu començaran les obres de reforma del velòdrom que quedarà pràcticament nou, el seu pressupost és de 350.000 euros,  i al llarg de l’ estiu s’iniciaran les obres de la piscina olímpica.