Dos creuers de la companyia Windstar Cruises visiten el port

Uns 500 creueristes visitaran el territori en les dues escales previstes per aquest divendres i dissabte

Per . Actualitzat el

Els creuers ‘Wind Surf’ i el ‘Wind Star’ de la companyia WindStar Cruises, atracaran demà i dissabte, respectivament a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. Els dos vaixells ja van visitar el territori l’any passat.

El luxós ‘Wind Surf’, amb 300 passatgers a bord, atracarà demà divendres 21 d’abril a les 9h Port de Tarragona procedent de d’Eivissa i salparà direcció Barcelona el mateix divendres a les 22 hores.

El dissabte 22 d’abril a les 9h del matí atracarà el ‘Wind Star’ també procedent d’Eivissa. Aquest vaixell navega sota bandera de les Bahames amb uns 150 passatgers a bord, la majoria nord-americans i amb categoria luxury.

La naviliera Windstar Cruises és una de que aposta contínuament per la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada. La companyia es va crear l’any 1984 amb l’objectiu de posicionar-se com una alternativa al creuer convencional, sota el lema ‘A 180 graus del convencional’ pretén aportar diferenciació i valor afegit als creueristes.

500 creueristes visitaran el territori

Els passatgers visitaran el territori de manera lliure, o bé a través de les excursions que s’ofereixen als passatgers planificades amb l’objectiu que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, enoturístic i turístic il·limitat que té el territori. Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports.