La Costa Daurada viu la millor Setmana Santa dels darrers anys

L’ocupació va superar el 90% durant els tres primers dies festius

Per . Actualitzat el

Com estava previst, la Costa Daurada ha registrat la millor Setmana Santa de la darrera dècada. Entre el Dijous Sant i el dissabte l’ocupació als hotels de les principals destinacions va superar el 90% i es va mantenir per sobre del 80% el diumenge, dia en què el turisme estatal retorna als seus llocs d’origen. L’afluència de visitants aquests dies de primavera fa preveure una excel·lent temporada turística també aquest estiu a poblacions com Salou, Vila-seca, Calafell  o Cambrils.

Aquesta Setmana Santa han obert un total de 65 hotels a la Costa Daurada, quinze més que en el mateix període de l’any anterior, i s’han ofert més de 36.000 de les 45.000 places que el territori té en total. La plena ocupació en els dies forts, sobretot gràcies a l’arribada de turistes de la resta de l’Estat i del sud de França, fa pensar en un estiu de màxims. A la recuperació econòmica de les famílies espanyoles cal afegir-li l’atractiu de FerrariLand, que aquests dies ha estat també punt d’atracció per al turisme familiar d’àmbit internacional. La temporada turística de l’estiu es beneficiarà també de la posada en marxa de la línia regular de creuers de Costa Cruceros al Port de Tarragona, que garanteix el pas de més de 40.000 passatgers entre els mesos de juny i setembre. El territori es prepara per a un gra any des del punt vista turístic.