Mor Jaume Marí, director general de La Muntanyeta

Tenia 61 anys. Ha estat víctima d’un atac de cor

Per . Actualitzat el

El director general de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona – La Muntanyeta, Jaume Marí, ha mort d’un atac al cor aquest dimecres a la tarda a l’edat de 61 anys, segons ha avançat Tarragona Ràdio i el mateix alcalde de Tarragona a les xarxes socials.
Marí era membre de la junta de l’entitat des del 1993 i l’havia presidit durant 8 anys.
Nascut a Tarragona al 1956, Jaume Marí havia dirigit durant 18 anys el departament d’Explotació Informàtica de Repsol i havia ocupat el lloc de gerent de l’empresa MAES durant 12 anys. Defensor acèrrim dels drets de les persones amb discapacitat, era president de la Confederació estatal ASPACE des del 2009 i també ocupava el mateix càrrec a la federació catalana de paràlisi cerebral.
També havia estat president d’ECOM Tarragona i vicepresident d’ECOM Catalunya.
La seva veu es podia escoltar el passat novembre durant l’acte de col·locació de la primera pedra del nou equipament de La Muntanyeta a l’Edifici Blanc de Bonavista.
Tarragona Ràdio vol expressar el seu condol per la mort prematura de Jaume Marí, mostrant el seu suport a la família, amics, usuaris i membres de La Muntanyeta.
Marí col·laborava habitualment en programes d’aquesta casa com l’espai Tothom o La Veu de La Muntanyeta, estrenat ara fa un any.