L’Elenc Artístic Arbocenc distingit amb la Creu de Sant Jordi

Per . Actualitzat el

L´entitat arbocenca, que ha celebrat molt recentment el seu centenari, rep la màxima distinció de la Generalitat en l´àmbit cultural en reconeixement a la seva llarga i dilatada trajectòria en el teatre amateur i al seu paper en pro de la cultura catalana.

La Creu de Sant Jordi és una distinció de la Generalitat de Catalunya creada a partir del Decret 457/1981 de 18 de desembre amb la finalitat de «distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural».

L´Ajuntament de l´Arboç vol expressar públicament la seva felicitació més sincera a l´Elenc Artístic Arbocenc per tant elevada distinció, i desitja assenyalar que és un orgull per la vila i tots els seus vilatans l´atorgament del màxim guardó en l´àmbit cultural a Catalunya per a una entitat arbocenca.