FerrariLand ja roda a tota potència

Disposa d’onze atraccions entre les quals la muntanya russa més alta d’Europa

Per . Actualitzat el

 

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració oficial del parc d’atraccions dedicat a la firma del Cavallino Rampante, amb l’assistència de més de 250 mitjans de comunicació nacionals i internacionals i amb la presència de Piero Ferrari, fill de fundador de la marca, Enzo Ferrari.

La temporada 2017 de PortAventura World Parks & Resorts, que inclou el nou Ferrari Land, començarà el pròxim 7 d’abril 2017. Durant aquest temps Ferrari Land tindrà una entrada de matí, amb un horari de les 10 a les 17 hores. Addicionalment, en temporada alta hi haurà una entrada de tarda amb un horari de les 18 hores a la 1 de la matinada.

Ferrari Land ha estat dissenyat per viure la veritable emoció del mite Ferrari. Per gaudir de les seves 11 atraccions destinades a tota la família, com Ferrari Experience i l’accelerador vertical, la muntanya russa més alta i ràpida d’Europa, es recomana reservar anticipadament la data de visita i l’horari d’accés.

L’accés serà sempre combinat amb PortAventura Park, oferint una experiència completa en el complex. L’entrada «1 dia 2 parcs» es posarà a la venda a un preu de 60€ per adult amb accés als 2 parcs en el mateix dia. En el cas concret dels clients amb passi de temporada i els clients dels hotels del complex, que ja tenen entre els seus avantatges l’accés a PortAventura Park, podran adquirir una entrada específica per a Ferrari Land. També  hi ha altres formats d’entrades i combinacions entre els 3 parcs del complex.