FerrariLand obre portes amb la muntanya russa Red Force com a màxima atracció

La muntanya russa més alta i més ràpida d’Europa és la nova icona del PortAventura World Parks & Resort, que ja disposa de tres parcs temàtics

Per . Actualitzat el

Aquest 7 d’abril és el dia de la gran posada en marxa de FerrariLand, el nou parc temàtic aixecat al complex de PortAventura. El recinte inspirat en la prestigiosa escuderia italiana d’Enzo Ferrari representa un nou impuls per a la Costa Daurada com a destinació turística familiar d’àmbit internacional i, a més a més, situa la muntanya russa més alta i més ràpida d’Europa al bell mig de les nostres comarques. Amb l’obertura de portes de FerrariLand, PortAventura World Parks & Resort reforça la seva posició com a destinació de vacances de primer nivell, ja que disposa de tres parcs temàtics en únic espai, cinc hotels tematitzats, un centre de convencions, tres camps de golf i un ‘beach club’ amb accés directe a la platja.

Totes les sorpreses i secrets de FerrariLand seran desvetllats aquesta setmana amb la seva obertura al públic. Aquest dijous està prevista una visita per a mitjans de comunicació nacionals i internacionals i l’endemà, el divendres dia 7 d’abril, el nou punt d’atracció turística de la Costa Daurada estarà a l’abast de tothom. La posada en marxa de FerrariLand és una fita històrica per a un territori que ara fa més de dues dècades va iniciar la seva aposta pels parcs temàtics amb l’obertura de PortAventura.

FerrariLand reforça el posicionament internacional del complex i de la Costa Daurada, que confia a atraure turistes de més països i al llarg de tot l’any. Així ho veu Pere Granados, alcalde de Salou, qui considera que «juntament amb altres projectes del CRT, el nou parc ajuda a posicionar Salou com un dels grans referents europeus especialitzat en turisme d’entreteniment i de parcs temàtics. Tot això comporta el desenvolupament d’una oferta vacacional diversificada i un increment del valor de la nostra destinació. Ara incorporem nous recursos i experiències turístiques que, sens dubte, obriran la nostra capacitat d’operar tot l’any amb un nombre de segments i de mercats més alt».

La satisfacció també és evident a l’altre terme municipal on s’aixeca aquest nou parc temàtic. Josep Poblet, alcalde de Vila-seca, afirma que «és una nova i excel·lent notícia que confirma l’èxit continuat del parc temàtic PortAventura. Quan l’any 1989 el nostre municipi va apostar per aquest model de creixement turístic, va marcar un abans i un després, ens vam convertir en destinació i ara som model de referència a Europa». Poblet destaca que «FerrariLand és el resultat de la confiança empresarial a la nostra zona i una aposta decidida per a potenciar-la».

Un parc únic

FerrariLand és un parc únic al món i s’ha aixecat amb la intenció que el visitant visqui en tot moment l’esperit de l’escuderia italiana, que combina disseny, tecnologia i passió per la velocitat. El complex, que obre portes coincidint amb la inauguració de la temporada a tot el parc de PortAventura, aplega fins a onze atraccions familiars.

La més singular és l’accelerador vertical Red Force, la muntanya russa més alta i més ràpida d’Europa i nova icona de l’skykline de la Costa Daurada. Aquesta atracció permet experimentar una velocitat de 180 km/h en només cinc segons i a 112 metres d’alçada. Tota una experiència per als amants de la velocitat i la Fórmula 1.

El gran edifici principal del parc és el Ferrari Experience, on les famílies podran gaudir de forma immersiva dels dos mons de la marca Ferrari (GT i F1) amb dues atraccions innovadores que es convertiran en referent mundial. El parc ocupa una superfície de 70.000 m2 i disposa de cinc punts de restauració i nombroses zones d’oci i establiments comercials.