Un camioner ebri, a punt de causar una desgràcia a l’AP-7

Va ser detingut quan intentava accedir a l’autopista en contra direcció

Per . Actualitzat el

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial del Camp de Tarragona van detenir el dia 1 d’abril un home de 44 anys, de nacionalitat polonesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor dels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i negativa a sotmetre’s a les proves de detecció.

Els fets van succeir vora la mitjanit del passat divendres, quan una patrulla de mossos va rebre l’avís que a l’autopista AP-7, concretament a l’Àrea de Servei del Mèdol direcció València, un camió intentava accedir a la via en sentit contrari i el conductor semblava ebri.

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se fins l’àrea de servei on van localitzar i aturar el camió. Tot seguit els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques i no podia articular paraula a causa del seu estat d’embriaguesa. A més, de forma reiterada va negar-se rotundament a fer la prova d’alcoholèmia.

En la posterior inspecció del camió, els mossos van localitzar a la cabina una ampolla de beguda alcohòlica d’alta graduació completament buida. També van veure que la part davantera del camió estava danyada a conseqüència d’un xoc contra una de les tanques metàl·liques de protecció de la zona de descans.

Els policies van detenir el camioner per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a fer les proves d’alcoholèmia.

El detingut va passar diumenge a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.