Nou vessament de Repsol

El Port de Tarragona activa el Pla Interior Marítim

Per . Actualitzat el

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta aquesta tarda el Pla Especial d’Emergències per Contaminació de les Aigües Marines de Catalunya CAMCAT a causa d’un vessament al pantalà de Repsol Petroli, al municipi de Tarragona.

A les 17:20 hores d’avui el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha rebut l’avís de Repsol Petroli de què havien patit un vessament de fuel oil a la línia de càrrega al pantalà del Port de Tarragona.

La taca és d’uns 30 metres de llarg i 5 metres d’ample, i ha estat continguda i confinada per barreres dins les seves instal·lacions.

El Port de Tarragona ha activat el PIM (Pla Interior Marítim) en alerta situació 1. Al lloc s’hi troben també efectius de Salvament Marítim i Bombers del Port de Tarragona treballant per recollir el vessament.