L’atur cau per sobre del 3% al març

La demarcació baixa dels 55.000 aturats

Per . Actualitzat el

El nombre d’aturats ha baixat en 1.172 persones menys que el mes anterior. Segons les dades del Ministeri d’Ocupació, l’atur ha caigut més d’un 3% a les comarques tarragonines. Això fa que, a hores d’ara, hi hagi 54.146 aturats a la província.

L’agricultura és l’únic sector que pateix un petit increment d’aturats mentre la resta responen positivament en el tercer mes de l’any. El millor comportament ha estat als serveis, per l’inici de la temporada turística. En aquest àmbit l’atur s’ha reduït en 1.700 persones. A la indústria ho ha fet en 157 persones i en una quarantena a la construcció.

Lleida és la única de les demarcacions catalanes en la qual no decreix el nombre d’aturats i Girona és la que ha registrat unes dades més positives, amb un descens de l’atur del 4,2% al març.

La taxa interanual a la demarcació de Tarragona també és positiva i, actualment, hi ha un 7,6% menys d’aturats que fa un any.