Els Xiquets de Tarragona estrenen junta

La nova presidenta de la colla castellerà és Mireia González Mohedano

Per . Actualitzat el

Mireia González Mohedano és des d’aquest dissabte 1 d’abril la nova presidenta dels Xiquets de Tarragona, després que la candidatura que encapçalava s’ha imposat en les eleccions celebrades en Assemblea General Extraordinària.

La nova líder dels matalassers va entrar a la colla ara fa 9 anys, i des de llavors ha format part de l’equip de gralles, a banda d’haver estat també durant una etapa castellera de tronc. Ara, amb només 23 anys, s’ha convertit en la primera dona a ocupar la presidència de la colla del carrer Santa Anna.

Mireia G. Mohedano encapçalarà una junta àmplia, formada d’inici per més de 80 persones i estructurada en 16 grans àrees de treball, encapçalades respectivament per: Gerard Ciurana (Coordinador), Jordi Suriñach (Secretaria), Aitana de la Varga (Àrea Jurídica), Jordi Soberà (Àrea Econòmica), Josep Maria “Xuspa” Guillén (Local), Pedro Ortega (Àrea Social), Paco Motoya (Comunicació i Relacions Públiques), Roger Peiró (Relacions Institucionals), Octavi Torné (Desenvolupament de Marca), Ignasi Donado (Castellers), Anna Bru (Promoció Exterior) i Mariona Campos (Grallers i Timbalers).

En una assemblea celebrada al Centre Tarraconense El Seminari, la candidatura de Mohedano s’ha imposat en les eleccions amb 190 vots, mentre que la que liderava Salvador Molina n’ha obtingut 56. S’han registrat 6 vots en blanc i 5 vots nuls.