El Ball de Serrallonga estrena mona

L’entitat està inversa en la celebració dels 30 anys de la seva recuperació

Per . Actualitzat el

Ja queda molt poc per a Setmana Santa, i un dels dolços més desitjats en aquesta època de l’any és, sens dubte, la mona. Aquest any, el Ball d’en Serrallonga de Tarragona té una mona pròpia: un bandoler de xocolata acompanyat dels 30 anys del ball i uns llaços. Un gran cercle, també de xocolata, recull tot el dolç. Es tracta d’una de les diverses sorpreses que l’entitat té preparada en motiu dels 30 anys de la recuperació Ball.

La mona es pot trobar a la xocolateria l’Abella, al carrer Talavera número 8. En Sergi Roig, mestre xocolater, que ja té experiència en la confecció de mones d’altres elements del seguici, va acceptar l’encàrrec d’aquesta agrupació. La peça de xocolata costa 35 euros amb el logo dels “30 anys” i, sense la xifra, en costa 28. Es recomana a les persones interessades que l’encarreguin a l’establiment.

Des de la passada Santa Tecla, el Ball d’en Serrallonga de Tarragona celebra el 30è aniversari des de la seva recuperació. L’entitat va elaborar samarretes commemoratives de la data, i té previstos diferents actes i iniciatives durant aquest 2017.