CaixaBank concedeix 171 MEUR en crèdits a empreses tarragonines

Representa un increment d’un 6,6% respecte al 2015

Per . Actualitzat el

CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 171 milions d’euros a les empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre durant 2016. Aquesta xifra representa un increment d’un 6,6% respecte a l’exercici anterior. Aquests préstecs, adreçats a petites, mitjanes i grans empreses de la província de Tarragona, s’han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis. En el conjunt de Catalunya, CaixaBank va concedir préstecs a empreses per valor de 4.500 milions d’euros.

Aquesta xifra de crèdits inclou tant préstecs com leasing, un producte amb el que s’obtenen importants avantatges fiscals, a més de finançar l’IVA. La xifra també inclou les operacions sindicades, en les que CaixaBank posa a disposició de les empreses la seva experiència com a banc agent.

A més d’aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, como factoring, confirming o renting, per garantir tant les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini.

CaixaBank té la vocació de recolzar el creixement de les empreses i ayudar-les en la seva gestió financera diària, amb serveis d’alt valor afegit com, por exemple, el Mur, que permet mantenir una comunicació directa i totalment segura dels gestors de les empreses amb el seu assessor personal de CaixaBank mitjançant d’internet. L’entitat financera també organitza periòdicament trobades amb empresaris a les principals ciutats per analitzar la situació econòmica (Coffee & Break), així como sessions específiques d’actualitat de mercats (Enfoc Expert).

Tres centres especialitzats a la demarcació de Tarragona

CaixaBank posa disposició de les empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. En els centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen vint-i-nou experts en la gestió integral de les empreses que dónen servei actualment a 1.800 empreses de la província de Tarragona, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l’estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 44,9% de les empreses ha escollit a CaixaBank com a banc. Durant 2016, l’entitat presidida per Jordi Gual i amb Gonzalo Gortázar com a conseller delegat, va concedir 130.504 crèdits a les empreses espanyoles que han contribuít a seguir impulsant el desenvolupament empresarial i la internacionalització d’aquestes empreses. En aquest sentit, CaixaBank treballa a 127 països i amb 89 divises.