El Moritz Vendrell empata a la pista de l’Alcobendas

L’equip local va fer el 4 a 4 a pocs segons del final

Per . Actualitzat el

El Moritz CE Vendrell va empatar 4 a 4 a la jornada 23 de l’OK Lliga a la pista de l’Alcobendas i es manté sisè en la classificació.
L’Alcobendas va estrenar el marcador quan només s’havien jugat uns 20 segons de partit amb un gol de Marcos López. El mateix jugador va fer el 2 a 0 al minut 13. El Vendrell va reaccionar amb un gol de Marc Navarro al minut 18 i amb el 2 a 1 es va arribar al descans. Ja a la segona part, al minut 29 César Candanedo va fer el tercer dels locals. Seguidament, Marc Navarro va tornar a superar Martín Rodríguez per fer el 3 a 1. Al minut 34 Jordi Ferrer va empatar el partit. En el darrer minut el Vendrell es va poder avançar en el marcador, amb gol de Roger Rocasalbas, però l’Alcobendas va posar cinc jugadors a pista i va aconseguir empatar a pocs segons per al final, amb gol de Marcos López que va fer un hat trick.
El proper diumenge 9 d’abril, a les 18 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Noia Freixenet en la 24 jornada de l’OK Lliga.