Tret de sortida a la Primera Lliga Escape Room de Tarragona

Les sales de la ciutat s’han unit per crear aquest esdeveniment

Per . Actualitzat el

El fenomen de les ‘escape rooms’ continua causant furor a la ciutat i les diverses sales de la ciutat volen aprofitar aquesta febre lúdica. Per aquest motiu, i de la mà de la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, han organitzat la Primera Lliga EscapeRoom de Tarragona.

El campionat s’ha iniciat oficialment el 30 de març de 2017 i acabarà el 3 de setembre. Posteriorment es faran públics els resultats finals i guanyadors de la lliga en un acte de cloenda durant les festes de Santa Tecla.

Els participants hauran d’obtenir la cartilla de la Primera Lliga EscapeRoom de Tarragona i formalitzar la inscripció. Aquest document és de caràcter grupal, on constarà el nom de l’equip i el nombre de participants. En acabar cada joc (per cada sala o espai), se segellarà la cartilla i s’hi inclourà la puntuació pertinent. Un cop completades les sales, es computaran tots els punts en un rànquing general. Finalitzat el període de lliga, se citarà els guanyadors per a l’acte de cloenda, on rebran els corresponents premis.

Hi ha diverses categories que depenen tant de les edats dels participants com del nombre de membres que formin el grup. A banda, els més joves rebran descomptes en totes les sales.
L’èxit a l’hora de completar les sales de la ciutat de Tarragona i el nombre de pistes que calgui als grups per aconseguir els seus objectius seran els criteris de puntuació del nou certamen.