El PDCAT reclama la dignificació de l’entorn del poliesportiu de Riuclar

Demanen que s’arrangi el descampat, la riera i les zones verdes i voreres que envolten l’equipament

Per . Actualitzat el

La regidora del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán, ha reclamat aquest dimecres a l’equip de govern (PSC-PP) que dignifiqui l’entorn del Poliesportiu de Riuclar on, des de fa molts anys, existeix un gran descampat on aparquen els cotxes, ple de forats i que es converteix en un fanguer cada cop que plou. «Fa molts anys que els veïns i veïnes reclamen asfaltar aquest solar, l’única solució per posar fi a la mala imatge d’aquesta zona de Riuclar», ha manifestat Guzmán.

La regidora del Partit Demòcrata també ha sol·licitat a l’equip de govern la neteja i condicionament urgent de la riera que passa per aquest barri de Ponent. «Acumula una gran quantitat de porqueria, no hi ha cap mena de manteniment», ha assenyalat Guzmán, que considera que l’Ajuntament hauria d’intervenir per tal de retirar la vegetació i la brutícia per tal de facilitar i garantir el pas de l’aigua.

Guzmán també ha lamentat «l’absoluta manca de manteniment» de les zones verdes i de les voreres de Riu Clar. «Fa anys que les zones verdes no es netegen i les voreres de tot el barri estan trencades i aixecades», ha assenyalat la regidora del Partit Demòcrata, que ha reclamat a l’equip de govern que inverteixi, al més aviat possible, per dignificar l’espai públic de Riuclar.

 

Voreres---Riu-Clar-1

 

Riera---Riu-Clar