El parc infantil de les Entitats guanya espai i atraccions

La inauguració de l’ampliació d’aquest espai d’oci es farà divendres a les 17,30 hores

Per . Actualitzat el

Demà divendres, 31 de març, tindrà lloc la inauguració de l’ampliació que s’ha dut a terme al  parc infantil de les Entitats, de la plaça Martí Royo, un espai d’oci de 130m2 que ara s’amplia amb 75 m2 més. Disposa d’un multijoc de tres torres, dos tobogans, diferents elements d’escalada, i un gronxador doble, tot il·lustrat amb dibuixos de Pilarín Bayés i on hi són representats els Gegants, Castellers, Diables, i els Bastoners d’Altafulla i ara, a més, també s’hi ha instal·lat un rocòdrom amb figura d’elefant, un balancí de molles per a un màxim de 8 infants i un llit elàstic individual, tot disposat sobre un terra de plaques de cautxú.

A l’acte d’inauguració, que tindrà lloc a les 17:30h, hi assistiran  l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; la regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau; la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, i diferents regidors i regidores de la Corporació Municipal.