Secretisme turístic

Per . Actualitzat el

Estem a les portes d’una nova Setmana Santa i aviat es tornarà a parlar d’ocupació hotelera, pernoctacions, reserves, despesa mitjana del visitant i altres termes del sector turístic amb els quals ja estem tots plenament familiaritzats. Aquest 2017 es presenta amb bones perspectives per a la Costa Daurada, almenys així ho han expressat els experts en la matèria des que va començar l’any. A més, aquesta temporada ens trobem de ple amb dues novetats importants que, a priori, han de contribuir a fer encara més notoris els atractius de les nostres comarques com a destinació turística de primer nivell.

La setmana vinent obrirà portes l’esperadíssim FerrariLand. Un parc temàtic únic i de projecció internacional que presumiblement ha de fer que els ulls del món es girin cap a Vila-seca i Salou. Finalment s’han complert els terminis –malgrat algun ensurt en forma d’incendi durant les obres de construcció– i el pròxim dia 7 tothom podrà veure en primera persona el nou parc de PortAventura World. Veig lògica l’estratègia dels responsables del complex de donar informació amb comptagotes sobre aquest FerrariLand. El factor sorpresa és clau per mantenir l’expectació fins al moment de l’obertura de les portes. Però no fins al punt de no explicar, per exemple, com ha anat la venda anticipada d’entrades, que ja fa més de dos mesos que poden adquirir-se a través del portal web del parc temàtic. Dos mesos són més que suficients per fer-se una idea de com seran els primers dies d’aquest nou equipament turístic.

Tampoc ha estat possible saber com va el nombre de reserves per als creuers que Costa Cruceros posa en marxa a partir d’aquest mes de juny a Tarragona. Ho hem sol·licitat com a mitjà de comunicació, però fins al dia d’avui la companyia no vol explicar si l’aposta pel Port de Tarragona com a base de creuers està cobrint o no les expectatives. Confiant que tot estigui anant segons les previsions, els convidem a preparar-se per una Setmana Santa plena de gent a les principals poblacions turístiques de casa nostra. Benvinguts siguin.